Avgustovske priprave atletov na Rogli so ne le, da so bile odlično izpeljane, ampak so bile tudi uspešne, saj so doseženi rezultati atletov v drugem delu sezone na visokem nivoju pripravljenosti.

Maj Popelar je zablestel v Novi Gorici, saj odlično stopnjuje tekmovalno formo. V taktičnem teku prvega dne, je zmagal na 1500m, drugi dan pa se je znova odlično boril in si na 800m razdalji pritekel drugo mesto. Eva Lajhar je bila v svoji prvi disciplini v teku na 100m najbolje razpoložena in si v proti vetru pritekla odlično drugo mesto. Drugi tekmovalni dan se ji tek na 200m ni izšel po pričakovanjih, kot da se je povsem osredotočila na svojo zadnjo disciplino štafetnega teka na 4x400m. Prav tako je pomembne uvrstitve in rezultate blizu svojih osebnih rekordov dosegla za ekipo AD Kladivar tudi Barbara Kok, ki je bila druga na 3000m in tretja na 1500m.
Najmlajša v ekipi nastopajočih sta bila mlada Iza Zakošek, ki je v teku na 200m znova pokazala svoj talent in med sprinterkami osvojila drugo mesto ter Bor Bauman, ki si je pridobival dragocene izkušnje v teku na 3000m razdalji z novim osebnim rekordom ter tretjim mestom.
Vsi nastopajoči so prispevali pomemben delež k končni uvrstitvi ekipe AD Kladivar Celje, ki je pri mladinkah osvojila končno drugo mesto za ekipo MASS Ljublana in tretje mesto mladincev za zmagovalci MASS Lj. in drugim AK Velenje.

Čestitke vsem!!