Otroci so naš največji čudež življenja in darilo narave, vedno polni energije ter željni akcije, tokratno igrišče, pa je ob zaključku leta postala, zdaj že tradicionalno, dvorana AD Kladivar.

 

Na Božičnem mitingu, so se otroci celjskih atletskih šol, med seboj pomerili v različnih  atletskih disciplinah, glede na starost in njihove razvojne sposobnosti. Tekali, sprintali in skakali so! V veliko veselje otrok, so bili tokrat vključeni tudi starši, ki so s svojimi naraščajniki sodelovali v štafetnem teku,  šprintu na 30m.

Povezovalec vseh dogajanj v dvorani, je bil tudi znani  športni komentator in ljubitelj atletike, Peter Kavčič, ki je mlade, bodoče atlete tudi vodil od ogrevanja pa vse do njihovega  nastopa v posamezni disciplini. Zasopihani in občutno navdušeni so otroci po končani disciplini najprej odgovarjali na Petrova zvedava vprašanja, hkrati pa s pogledom iskali še starše ter njihovo odzivnost na svoj podvig. Veselje in zadovoljstvo otrok, se je ob strastnem spodbujanju staršev pa tudi trenerjev ob stezi, naselil vse do sodnikov, ki so tokrat delovali manj strogo kot to velja za velika tekmovanja.

In na koncu veliko presenečenje, nagrada za celoletni trud vseh vpetih ter radostni pogledi otrok v bogate Božične vrečke, darila , ki so jih prispevala številna podjetja in odlični organizator.

 

Čestitke vsem mladim atletom in igrivo ter uspešno v 2020!